Menu
Training

Versnel jouw carrière bij Vantage AI

Emiel-Chris-werkbespreking

Werken als Vantage-collega betekent uitgedaagd worden. Onze projecten zijn heel divers. Je leert gegarandeerd nieuwe technieken en je ontwikkelt de overtuigingskracht van een ware adviseur. Onze technische- en softskill trainingen helpen je hierbij. Als jij ons nieuwe teamlid wordt, ben je ‘part of the family’. Je krijgt collega’s die je helpen met dagelijkse uitdagingen, maar waar je ook gezellig een biertje mee drinkt.

De 5 pijlers van het Vantage Programma

  • (Door)Groeien: In 2 jaar tijd leer je alles wat je moet weten om jezelf een ervaren Machine Learning Engineer te kunnen noemen. Vervolgens stroom je door naar zusterbedrijf BigData Republic.

  • Groot klantportfolio: Je werkt 4 dagen per week voor interessante klanten waar je gegarandeerd enorm veel ervaring opdoet. Ons klantportfolio is gevarieerd, met grote bedrijven als IKEA, Bol.com en LeasePlan, maar ook kleine organisaties zoals Yolt en Managed Grid. Samen bepalen we welke klant het beste bij jou past. 

  • Individuele begeleiding en coaching: Vanaf dag één staat er een coach van BigData Republic voor je klaar. Hij of zij helpt jou met alles wat je nodig hebt. Persoonlijke ontwikkeling, de juiste keuzes maken, advies voor het project bij de klant, alles is bespreekbaar.
  • Vrijdag kantoordag: Elke vrijdag organiseren we een kantoordag. We beginnen de dag met een training. Het onderwerp verschilt per week: van Infra-as-code tot Advanced Python, maar ook soft-skills komen aan bod. Iedere training bevat een hands-on onderdeel. Zo leer je niet alleen de theorie, maar oefen je ook direct met nieuwe tools en technieken. Onze collega's van zusterbedrijf BigData Republic verzorgen veel trainingen, maar voor sommige onderwerpen roepen we de hulp in van een externe partij. Als de training voorbij is, begint het belangrijkste deel van de dag: lunch. Verder is de vrijdag perfect voor bijkletsen met collega's, nieuwe plannen smeden voor teamuitjes, borrelen, het hoort er allemaal bij.
  • Jij bepaalt: De laatste en misschien wel belangrijkste pijler van het Vantage Program is dat jij bepaalt. Wat je wilt leren, wanneer je het wilt leren, welke training je wilt volgen, welke nieuwe opdracht je wilt gaan uitvoeren, het zijn allemaal keuzes die je zelf mag maken. Zo zorgen we samen dat je het beste uit jezelf haalt.
VantageProgram

Als consultant bij Vantage AI werk ik met leuke en ambitieuze collega's waardoor het altijd een feest is om op vrijdag naar kantoor te gaan! Daarnaast krijg ik volop de ruimte om zowel op professioneel als persoonlijk gebied het beste uit mezelf te halen en me te blijven ontwikkelen.

Oeljana Smits - Machine Learning Engineer

Oeljana Smits
Machine Learning Engineer

Lees meer testimonials →

Waarom werken bij Vantage AI? 

  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto (als je dat wilt), een high-end laptop die je zelf uitkiest en een trainingsprogramma van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast beiden we je uiteraard een goed salaris. 
  • Je collega's vormen een team van gedreven machine learning engineers. Zij volgen samen met jou het 2-jarige Vantage Programma. Je zult zien dat je een hechte band ontwikkelt die zeker ook na het programma blijft bestaan. 
  • Fun & games in de vorm van teamuitjes, wintersport, borrels, etcetra. Aan leuke events zeker geen gebrek! 
VantageAIdinner

Wil je weten in welk team je terecht komt? 

Ontmoet het Vantage team
Sophron-Vermeij-portret-verkleind

Ontmoet Sophron, Managing Partner

Word jij onze nieuwe Vantage AI collega? Dan zal jouw eerste contact met mij zijn. Ben je geïnteresseerd in ons Vantage AI programma of heb je nog een vraag? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij bereiken via:

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen!