Hoe we de kracht van AI ontsluiten voor jouw organisatie


Onze diensten op maat voor jouw behoefte

Op het gebied van data kunnen ogenschijnlijk soortgelijke bedrijven enorm verschillen. Terwijl bedrijven die weinig met elkaar te maken hebben, soms juist eenzelfde AI-aanpak nodig hebben.

Wij houden rekening met jouw ervaring in data. Of je nu voor het eerst iets met AI gaat doen, of voorop loopt in je branche, wij bieden een passende aanpak. 

Juist omdat we ervaring hebben in veel branches en veel bedrijfsgroottes, geloven wij dat we beter zijn in het ontwikkelen van data-oplossingen voor jóuw bedrijf.

Jij start met AI

Jij staat aan het begin van jouw transitie naar een AI-gedreven organisatie.

Jij hebt een data team

Je hebt al een data team staan en je weet waar je heen wilt. Om dit te bereiken heb je specialisten nodig.

Jij bent een startup

Data is de ruggengraat van jouw organisatie en AI moet de motor van je bedrijf worden.

Jij start met AI

Wij nemen je mee in de mogelijkheden en valkuilen van AI. We hanteren een pragmatische aanpak en goede communicatie is altijd een prioriteit. We realiseren het momentum waarmee we stakeholders overtuigen van de waarde van AI. Zo zetten we samen grote stappen in jouw transitie.

READ MORE

Jij hebt een data team

Organisaties met een bestaand data team hebben vaak grote projecten waar wat extra capaciteit voor nodig is. Onze consultants springen graag bij en helpen waar ze nodig zijn. We combineren technische kwaliteit met gevoel voor business en gedrevenheid. Zo zijn we een aanwinst voor elk team.

READ MORE

Jij bent een startup

Voor een startup zijn tijd en geld niet altijd in overvloede beschikbaar. Wij staan daar ondernemend in. We starten met een kortlopend project, waarbij we elkaar goed leren kennen. Hebben we een match? Dan bespreken we de mogelijkheden van een langdurige samenwerking. Zo kan je snel ontdekken of AI je start up daadwerkelijk verder helpt

READ MORE

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Onze accountmanager Kirsty matcht graag de juiste consultant met jouw opdracht.

Email: kirsty.van.breemen@vantage-ai.com
Tel. +31 6 42559905

Laat hier je gegevens achter en Kirsty belt je snel op. 

Kirsty-2-1