Menu
'2 heren zijn met een flipchart bezig, 2 heren maken een praatje en een heer en dame praten ook'

Machine Learning Engineer

3-jarig ontwikkelingstraject waarin wij jou tot senior/lead machine learning engineer ontwikkelen. Weten hoe wij dit doen? Lees hieronder verder. 

Dit ben jij

Jij  hebt minimaal 1-2 jaar werkervaring met data science, machine learning engineering of data engineering. Jij houdt van modelleren en vindt het leuk om modellen in productie te brengen. Je begrijpt dat je door moet blijven leren om je persoonlijke ambities te realiseren. Innovatieve machine learning oplossingen ontwikkelen die echt impact hebben op organisaties, is wat jou drijft. Je bent communicatief sterk, je hebt programmeer ervaring en bent leergierig. Jouw ultieme doel is om één van de beste machine learning engineers van Nederland te worden.

Over Vantage AI

Wij zijn een high-potential consultancy-bureau gespecialiseerd in machine learning. Wij geloven dat machine learning de maatschappij en de wereld verbetert. Dit doen wij door data-oplossingen op de juiste manier te ontwikkelen, bouwen en integreren voor bedrijven.  Bovendien werken we met ons Vantage for Social Good programma actief aan een mooiere wereld.

Vantage AI is onderdeel van een collectief van vijf IT bedrijven dat Sparkler B.V. heet. Dankzij dit collectief hebben wij, via ons senior zusterbedrijf BigData Republic, toegang tot een overvloed aan expertise en ervaring. Na het Vantage Programma stromen de consultants door naar BigData Republic, zodat ieders leercurve onverminderd steil blijft.

Wat betekent dit voor jou? 

 • Driejarig ontwikkelingstraject

Als wij in onze machine learning engineers investeren, dan doen wij dat goed. Wij bieden je een ontwikkelingstraject waarin je drie jaar lang vier dagen per week werkervaring opdoet bij toonaangevende partners. Je wordt daarbij ondersteund door topexperts van BigData Republic. Iedere  vrijdag ben je met jouw team op kantoor. Hier verdiep je jouw kennis met de andere enthousiaste collega’s van Vantage AI, middels intensieve hard- en softskill trainingen. 

 • Afwisselende projecten

Bij Vantage AI ga je aan de slag met uitdagende machine learning projecten bij uiteenlopende klanten, zoals IKEA, Ahold, NS en Alliander. Je krijgt hierbij alle ruimte om je kennis en vaardigheden zelfstandig in de praktijk te brengen en meer te leren over de branches, bedrijfsprocessen en tools.

 • Een team van gedreven collega-machine learning engineers 

Jouw  nieuwe team bestaat uit getalenteerde like-minded talenten waarmee je samen drie jaar lang het ontwikkeltraject doorloopt. Je ontwikkelt een hechte band die ook na het programma blijft bestaan. Bereid je dus maar voor op (digitale) borrels, spelletjes en wintersport!

 • Begeleiding van topexperts

De training op vrijdag op kantoor krijg je van de experts van ons zusterbedrijf. BigData Republic biedt als senior label al jaren oplossingen op het gebied van data science, machine learning engineering en data engineering. Zo leer je niet alleen de nieuwste technieken, maar word je ook meegenomen in de businessvaardigheden die je nodig hebt om een project zo succesvol mogelijk af te ronden.

 • Lifelong learning

Ons vakgebied is complex en continu in beweging. Dat maakt het juist zo interessant. Wij geloven daarom in lifelong learning. Een machine learning engineer is nooit uitgeleerd. Als de intensiteit van ons traject jou afschrikt, dan is dit zeker niets voor jou.

 • Goede doorgroeimogelijkheden en dito arbeidsvoorwaarden

Met behulp van de kennis en ervaring die jij in de voorgaande jaren hebt opgebouwd, staat het derde jaar staat in het teken van de overstap naar BigData Republic. Inmiddels weet jij welke teamrol je het best bij je past en word je klaargestoomd voor een lead functie. 

Ook zal het je aan arbeidsvoorwaarden bij ons niet ontbreken. Naast een goed salaris is er een ruim mobiliteitsbudget, met de mogelijkheid voor een leaseauto. Daarnaast word je voorzien van een high-end laptop naar keuze, uitgebreid care package en neem je natuurlijk deel aan het Vantage AI programma. 


Dit heb jij: 

 • De drive om een top machine learning engineer te worden.
 • Master of PhD in Artificial Intelligence, computer science, wiskunde, of andere relevante opleiding. 
 • Kennis en kunde van machine learning modellen en technieken.
 • Min. 1 jaar werkervaring als een data scientist, data engineer of machine learning engineer.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • Programmeervaardigheden in Python of programmeertalen als Scala.
 • Aantoonbare affiniteit met MLOps basistechnieken/tools. Denk aan Kubernetes, CI/CD, Infrastructure-As-Code en Distributed processing.
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Zin om samen te werken met gemotiveerde collega’s!

Enthousiast geworden van deze mooie kans? Solliciteer dan direct! Na onze selectie ga je een gesprek aan met onze managing partner Sophron Vermeij.

Als je nog vragen hebt, neem gerust contact met mij op met onze recruiter Tim Janssen via tim.janssen@vantage-ai.com. Tot snel! 

Meer weten?

'Foto van Tim Janssen met een blauw shirt

Mijn naam is Tim Janssen en ik ben de recruiter bij Vantage AI. 

Solliciteer nu als jij onze nieuwe data science collega wilt worden.

Heb je nog vragen of wil je sparren met mij neem dan gerust contact op met mij.