Getalenteerd. Gedreven. Ondernemend.

Onze missie

Wij willen AI toegankelijk maken voor iedereen, omdat wij geloven dat AI de maatschappij en wereld verbetert. Hoe? Door data-oplossingen op de juiste manier te ontwikkelen, bouwen en integreren.

'2 heren zijn met een flipchart bezig, 2 heren maken een praatje en een heer en dame praten ook'

Vantage AI unique selling points

Beste Talent

Dankzij ons ontwikkeltraject willen de beste data-enthousiastelingen bij Vantage AI werken.

Toegang tot expertise

Geen project is te complex dankzij de kennis en ervaring van onze collega's bij zusterbedrijf BigData Republic.

Scherp tarief

Onze prijsstelling is sympathiek, omdat we onze leercurve belangrijker vinden.

Onze cultuur

Vantage geeft veel persoonlijke aandacht en collega’s kennen elkaar goed. Onze gedrevenheid, ondernemingsgeest en passie voor het vak brengen ons bij elkaar. Maar we zijn niet alleen bezig met leren. We drinken vaak een drankje samen en over de wintersport wordt al maanden van tevoren gesproken.

Belofte

Wij beloven dat wij alle middelen die we tot onze beschikking hebben om jouw AI doelen te bereiken gebruiken. We verbeteren je efficiëntie, we versnellen je groei of we helpen verduurzamen. Jouw doel is ons doel.

Leren

Persoonlijke ontwikkeling, dat is waar het bij ons om draait. Alle consultants zijn intrinsiek gemotiveerd om continu te leren en verbeteren. Niet alleen op trainingsdagen, maar de hele week door.

Onze mensen

Onze mensen weten niet alleen veel van data science en engineering, maar hebben ook gevoel voor business. We hebben plezier in ons werk en houden van anderen helpen.

Weten hoe ons team eruitziet? Klik hier.

'Impressie van een meeting met 6 verschillende mensen'
“De korte lijnen en kennis van zaken van de consultants heb ik als zeer prettig ervaren, waarbij de essentiële domeinkennis ook aanwezig was.” 

Teun Jacobs
Almere City FC

Vantage AI is onderdeel van Sparkler B.V.

We zijn een klein bedrijf, omdat we zelf de richting willen bepalen die we inslaan. Maar we hoeven dit niet allemaal alleen te doen: we zijn onderdeel van een collectief van vijf gerelateerde bedrijven dat Sparkler B.V. heet. Een groot voordeel van deze paraplu is dat verschillende disciplines kunnen samenkomen in één project. Maar we zijn vooral blij dat we nauw samenwerken met ons zusterbedrijf BigData Republic. Daarmee kunnen we altijd terugvallen op een team van doorgewinterde data-experts dat ons inhoudelijk bijstaat. BigData Republic geeft onze consultants ook een mooie kans om door te groeien. Het is de volgende stap na het 3-jarige Vantage AI programma. Als je meer wilt weten, neem dan een kijkje op hun websites.