Menu

Inspiratieworkshop: Hoe jouw organisatie kan groeien met AI 

unknown-1591951393868

Note: this workshop is also available in English

  • Zou je willen weten hoe ver jullie zijn met data ten opzichte van de markt?
  • Denk je dat er meer potentie in jullie data zit?
  • Wil je weten hoe je laagdrempelig, maar duurzaam, impact realiseert met data analytics?
  • Gestart met data-oplossingen en klaar voor de volgende stap?

Vantage AI denkt graag met je mee tijdens onze inspiratieworkshop:

Hoe jouw organisatie groei kan realiseren met AI

Laat je inspireren door onze lead data scientists tijdens onze kosteloze interactieve 1-op-1 inspiratieworkshop. Tijdens deze 1 uur durende workshop staan wij stil bij hoe jouw bedrijf gebruik kan maken van Data en AI om groei te realiseren. Want juist in deze tijden is slimmer en efficiënter werken belangrijker dan ooit tevoren. 

Vantage AI gebruikt de ervaring van projecten bij grote organisaties, zodat impact en ROI centraal kan staan bij bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap naar een data-gedreven organisatie. Zo hebben we door het toepassen van AI bij klanten als Ahold, ProRail en ING respectievelijk omzet geoptimaliseerd, interne bedrijfskosten geminimaliseerd en nieuwe bedrijfsmodellen ontwikkeld. Deze kennis hebben we meegenomen om impact op korte en lange termijn te realiseren bij klanten waar directe impact centraal stond zoals Winkelstraat.nl, Almere City FC en House. Of het nu om de volgordebepaling van producten op de site, het scouten van voetballers of het voorspellen van huizenprijzen gaat.

Vanuit onze best-in-class mentaliteit helpt Vantage AI organisaties naar de volgende stap, doordat wij geloven in de combinatie van business en techniek voor succesvolle data toepassingen.

Geïnteresseerd? Vul het formulier in en wij komen komen snel op de lijn om een afspraak in te plannen.